Our Team

Димитър Атанасов

Фотограф по призвание и професия...

Занимавам се с фотография от 1982 г. Тогава започна като хоби, когато влезнах с баща ми за първи път в тъмната стаичка за да копираме снимки....и магията стана! Пред мен се появиха фотографии върху хартия! Голямо чудо беше позитивния процес от черно-белия негатив.... И от тогава не съм спрял да снимам. Понякога се връщам към негатива и класическата фотография, но нещата се промениха много, "тъмна стаичка" стана компютъра...

Затова си мисля че ще бъде добре да споделя наученото от мен. Предполагам, че ще бъде интересно освен цифрова фотография и дигитално обработване на изображения, да се позабавляваме и с порявяване на негативи и диапозитиви. Както  и копиране на снимки разбира се.

  

Рекламно студио "ДА" - www.da-advertise.com

Телефони: 0896 277 461

E-mail: da.fotomania@gmail.com

 

Гергана Атанасова

Пенкелер - нищо общо с фотографията, освен съпруг и кум фотографи и къща пълна със снимки. Аз съм човекът с парите, с регистрацията, с отговорите на вашите въпроси.

телефон: 0898 269 330

Email: da.fotomania@gmail.com

www.da-fotomania.webnode.com
 

Йордан Йорданов- гост лектор

Фотограф..... Занимавам се единствено и само с фотография. Живея, за да снимам. Снимам, за да живея. Обичам сладките разговори за красивото и красивите гледки в мълчание, а още повече обичам да летя .... на мото-делтапланер:)

 yordanyordanov.com

Tелефони: 0888 706 756

E-mail: 8x10studio@mail.bg


Използвайте тази форма, за да ни пишете по всякакъв повод - смешен, личен, интересен; коментирайте снимки, галерии, пътувания, сърдете ни се, обичайте ни, давайте своите мнения и предложения.