Отличена фотография

21.04.2013 08:32

Фотосът "Александър Димитров" е експониран на изложбата на БНР/Binar - Фотоконкурс посветен на 78 годишнината на Българското национално радио.

На 1 декември Българското национално радио /БНР/ стартира фотоконкурса "Човекът, който ме вдъхновява". Инициативата е част от празничните събития, които съпътстват отбелязването на 78-та годишнина на обществената медия. Рекламно – издателската къща / РИК/ на БНР и най-новата радио-телевизионна интернет платформа Радио Бинар – БНР, ще селектират 78 фотографии сред кандидатстващите творби за конкурса. Финалистите ще бъдат представени в изложба под надслов "Човекът, който ме вдъхновява". Експозицията ще бъде подредена в новия луксозен търговско-административен комплекс "Софарма бизнес тауърс" в периода 24 януари - 24 февруари 2013 г.

Всички, които желаят, могат да се включат в конкурса, като подават авторските си фотографии, изобразяващи личности - пример за вдъхновение, в интернет на адрес www.binar.bg, най-късно до 20 декември 2012 г. Авторитетно жури ще посочи финалистите, чийто снимки ще бъдат отпечатани от партньора на инициативата -"Фактор България", във формат А3+, на висококачествената хартия Hahnemuehle, с виртуално паспарту и рамка.

Участниците в конкурса ще имат шанса да видят визуалните си предложения си на специално изградена фотостена в рамките на изложбата.

Отличените ще се състезават и за големите награди на партньорите в инициативата на БНР – "Фактор България", JobTiger, Софарма.

Снимайте човека, когото искате да следвате, който Ви вдъхновява, зарежда Ви с настроение, емоция и креативност !

Представете ни го , за да го аплодираме и ние!

Вижте как на сайта на радио Бинар – www.binar.bg.

Генерален спонсор – "Фактор България". С медийната подкрепа на JobTiger.